Jump to content
  • 1
almightyvasi

Textures appear & dissapear constantly

Question

See, I have a general issue that bothers me about the game.

I have a problem when i'm playing, the game textures keep rendering, and by that I mean that they sometimes appear and all of a sudden they dissapear or become very blurry and I can't play like that.

Tried to uninstall MTA and delete all mods but doesn't seem to work.

Any advice please???

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 hours ago, NoobR6 said:

Go to your MTA video options, I think you might be on X16 instead of X32

2 hours ago, disappoint said:

also try setting up your streaming memory on MTA settings.

Any video or written tutorials on this issue?

It seems that everything I try to do ain't working so well

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, almightyvasi said:

Any video or written tutorials on this issue?

It seems that everything I try to do ain't working so well

set the streaming memory from low to max in Settings > Advanced > Streaming memory

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, almightyvasi said:

I did, same shit happening

Do you possibly have any ENB or graphic mods?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and follow our Guidelines.