Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0
Novanard

GTA V not launching.

Question

Hello, back then I was having this problem 

 

So after a long long while with this problem where I have to delete pc_settings.bin before each launch of the game, I decided that I will try to reinstall the game after getting sick of it. ( Reinstalling was the only option that I did not do because i cba to download 92 GB again but I finally did last night) 
The game no more launches and remains like this: WZTOsPp.jpg

The game isnt frozen, the image keeps changing and the yellow bar on buttom right is moving but it just does not go beyond this stage. 

Checklist:
.Verfied files through steam.
.Reinstalled RageMP and redownloaded server files
.Deleted Pc_settings.bin

. Reinstalled the game


No mods installed at all, still a fresh game. 

 

Computer specs:

i5 9600KF 3.7 up to 4.6Ghz
Asus Geforce GTX 1660 Phoenix 6GB OC. 
2 X 8 HyperX DDR4 RAM.
MSI B360M Gaming Plus MB.

 

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

21 hours ago, Novanard said:

Still seeking help :(

Hey, if you want I can help you over Teamviewer. Will probably work the fastest and makes identifying the issue easier. Let me know.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Ixosis said:

Hey, if you want I can help you over Teamviewer. Will probably work the fastest and makes identifying the issue easier. Let me know.

Well, my PC will be back soon with a fresh copy of Windows. Will see what happens next.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and follow our Guidelines.